Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Lediga tomter i Storhogna

Tomterna ligger i Storhogna i Vemdalen. I närområdet finns ytterligare 3 fjällanläggningar som ligger med någon mils intervall. Katrina/Klövsjö, Vemdalsskalet och Björnrike. Projekteringen ligger på Kulljohannesfjällets solsida. Tomterna är mycket välbelägna, centralt på en södersluttning i Storhogna. Det är gångavstånd till Storhogna Högfjällshotell & Spa se denna länk www.storhogna.se. Det är glidavstånd till pister och bara hundratalet meter till miltals av välpreparerade längdskidspår. Storhogna är ett av de mest snösäkra områdena i Sverige och ligger 750 meter över havet. Tomterna har varierande storlek med generösa byggrätter samt skid- och skoterled fram till stugan.

Skid- & skoterled fram till stugan

De flesta tomterna har en kombinerad skid- & skoterled fram till tomtgränsen. Skotertrafiken är reglerad till max 20 km inom planområdet och lederna får bara nyttjas mellan 08.00 och fram till 22.00. Lederna inom planområdet länkas vidare ut till de allmänna skoter- & skidleder. Blåmarkerade leder på kartan ovan visar skid- & skoterleder inom Dalvallen fjällby.

Följ Dalvallen fjällby på facebook

Nyheter

Nya hus på Dalvallen

Publicerad 2017-10-31, 05:57

12 nya tomter på Dalvallen Mellan!

Publicerad 2017-10-04, 00:00

Vägar till de 12 nya tomterna på Dalvallen är klara. Tomterna kommer att vara byggklara, med vatten, avlopp, el och fiberrör vid...

Läs mer

Tomter mot söder i vackra Storhogna.

Fjällbyn heter Dalvallen.

Vi projekterar tomter i Storhogna Vemdalen. Det mycket omtyckta skid- och friluftsområdet  i Storhogna är en riktig pärla i svenska fjällvärlden, omtyckt och välkänt framför allt för sin försiktiga exploatering, sin snösäkerhet och den orörda naturen direkt inpå knuten. Tillsammans med de alpina anläggningarna Klövsjö/Katrina, Björnrike och Vemdalsskalet bildar Storhogna den välkända destinationen Vemdalen. Du tar dig hit med bil, flyg, tåg eller buss. Till Stockholm är det 48 mil, Göteborg 65 mil och Örebro 45 mil. Skistar ser till att samtliga skidanläggningar är tipptopp. Här finns allt från barnbackar och funparks till svarta pister och välpreparerade skate- & skidspår. Allt tillgängligt med samma liftkort.

Mitt i detta paradis har du nu möjlighet att förverkliga din dröm om ett fjällboende. Dalvallen fjällby ligger mitt i hjärtat av Storhogna, på en sluttning lutande mot söder där Sångbäcken har sitt tillflöde.

Våra tomter i Storhogna Dalvallen ligger nära skidbackar

Från Dalvallen tar du dig lätt ut på det sammanbyggda skidområdet i Storhogna – Katrina/Klövsjö. Du kan sommartid ta dig en promenad ut på de rösade lederna. Vintertid har du välpreparerade spår för både skate och klassisk åkning. För dig som är skoterägare är det praktiskt med skoterled ända fram till tomtgränsen.

Destination Vemdalen

Vy projekteringsområdet Dalvallen.

Karta planområdet Dalvallen Fjällby

Vy över pisterna i Klövsjö/Katrina

Dalvallen Norra & Mellan

Kontaktpersoner 

Dalvallen Norra:

61 nya tomter.
Sven Nyman 070-5101026.
sven.nyman@dalvallen.se

Dalvallen Mellan:

63 nya tomter.
Stefan Karlsson 0733-572050.
stefan.e.karlsson@dalvallen.se

Husinspiration

 

Sitemap   |   Cookies

Dalvallen Norra:
Nyman & Hallberg i Storhogna AB
(Sven Nyman)
Ellne 861
826 92 SÖDERALA
Telefon: 070-5101026
sven.nyman@dalvallen.se

Dalvallen Mellan:
STEKAB Aktiebolag
(Stefan Karlsson)
Adress: BOX 101
591 22 Motala, Sverige
Telefon:
 0733-572050 
stefan.e.karlsson@dalvallen.se